Kollektion: Buffetbord til kantine

Enkeltstående buffetborde som neutral eller med køl/varme, som kan sammensættes til en fleksibel buffetlinje. Bordene står på hjul og kan flyttes rundt som man ønsker det. Du kan også starte småt og købe flere borde til, når du får flere medarbejdere. Buffetbordene er fra den spanske producent SAYL Barcelona, som skiller sig ud på designet. De kan lave en skræddersyet løsning med forskellige bordplader og farver, der passer til dine lokaler. Modellerne med køl eller frys leveres med nyseskærm, hvor temperaturindstilling sidder.

Hvem er SAYL

SAYL BARCELONA er en spansk producent af buffet og displaymøbler til fødevarebranchen. De er tilstede i 70 lande, og er særligt populære i hoteller, hvor der stilles høje krav til indretningen.

TILVALG

Forskellige farver

Har du specielle ønsker til farve på siden eller bordpladen, kan vi lave det til dig.

TILVALG

Glaslåger

Du kan bl.a. vælge at få glaslåge foran hylderne, men de fleste buffeter i de danske kantiner er med åben hylde, så man har hurtigere adgang til tallerkener.

  • 3 timers reglen

    Letfordærvelige fødevarer må højst stå i buffeten i 3 timer (inkl. tilberedningstiden) i temperatur­-
    intervallet 5 til 65° C.

  • Løbende opfyldning

    Du må ikke fylde op i gamle fade. Der skal altså nye fade ind.

  • Tænger og skeer

    Tænger og skeer som gæsterne bruger til selvbetjening skal være lange nok, til at de ikke falder i. Opbevar dem evt. i en krukke ved siden af, og skift dem ud løbende.