Kollektion: Buffetbord til kantine
Enkeltstående buffetborde som neutral eller med køl/varme, som kan sammensættes til en fleksibel buffetlinje. Bordene står på hjul og kan flyttes rundt som man ønsker det. Du kan også starte småt og købe flere borde til, når du får flere medarbejdere. Buffetbordene er fra den spanske producent SAYL Barcelona, som skiller sig ud på designet. De kan lave en skræddersyet løsning med forskellige bordplader og farver, der passer til dine lokaler. Modellerne med køl eller frys leveres med nyseskærm, hvor temperaturindstilling sidder.
-
Neutral buffetmodul på hjul - SAYL BUN - Flere tilvalg
Normalpris 13.000,00 DKKNormalprisStykpris / pr. -
Buffetmodul med køleplade på hjul - SAYL BUF15 - Flere tilvalg
Normalpris 21.700,00 DKKNormalprisStykpris / pr. -
Buffetmodul med bain marie og skærm m. lys - SAYL BUBA - 3 x GN 1/1 (på hjul)
Normalpris 23.700,00 DKKNormalprisStykpris / pr.
Hvem er SAYL
SAYL BARCELONA er en spansk producent af buffet og displaymøbler til fødevarebranchen. De er tilstede i 70 lande, og er særligt populære i hoteller, hvor der stilles høje krav til indretningen.
Forskellige farver
Har du specielle ønsker til farve på siden eller bordpladen, kan vi lave det til dig.
Glaslåger
Du kan bl.a. vælge at få glaslåge foran hylderne, men de fleste buffeter i de danske kantiner er med åben hylde, så man har hurtigere adgang til tallerkener.
Gode råd til buffet
-
3 timers reglen
Letfordærvelige fødevarer må højst stå i buffeten i 3 timer (inkl. tilberedningstiden) i temperatur-
intervallet 5 til 65° C. -
Løbende opfyldning
Du må ikke fylde op i gamle fade. Der skal altså nye fade ind.
-
Tænger og skeer
Tænger og skeer som gæsterne bruger til selvbetjening skal være lange nok, til at de ikke falder i. Opbevar dem evt. i en krukke ved siden af, og skift dem ud løbende.